Üdvözöllek!

Mert az ilyen oldalakból sosem elég. Szóval, üdvözöllek titeket a Gp egy olyan sarkában ahol ahol információkat szerezhettek a mi kis világunkban folyó kis eseményekről. Lesznek friss hírek, zárások, nyitások design cserék és botrányok. De vadászok az egyedi véleményekre oldalakra is. És bevallom olykor-olykor még embereket is célkeresztbe fogok venni. Nem, nem készülök újság írának, de most az leszek egy kemény levakarhatatlan kis zugfirkász. Szóval üdv!

; Főoldal
; Belépés

 
Postafiók

Nem azt mondom hogy ülök a fenekemen és várom a mail-eket, kegyetleül járom az oldalakat és figyelek merre miféle változás. Elég időt töltök itt hogy feltűnjenek dolgok. Bár a ti segítségeteket is nagyon megköszönném, ha esetleg elkerülöd a figyelmemet vagy valami megosztani valód van nagyvilággal (nem csak csere meg ilyenek) akkor töltsd ki ezen kis űrlapot.

Híred:

Fontos! Akiket én keresgélek csak úgy szorgalomból azok csak képet kapnak és egy mondatot, aki kér egy kisebb kritikát is kap.

 
Css suli

Nem lehet nem észrevenni hogy a szerkesztők nagy százaléka nem konyít a CSS kódokhoz, ezért készítem ezt a cikksorozatot amiben segítek felépíteni szépen apránként egy Css kódot. Később, az alapok letudása után igyekszem minden apró fortélyt és díszítést megmutatni az embereknek, ötleteket miként tedd a kódod egyedivé!

1. lecke: Hogyan vágjak bele?
2. lecke: Szabjuk GP-re!

 
Olvasói vélemények

Csinálj amit akarsz, nem törlöm nem bannollak, csak téged minősít ha trágárkodsz. Csere van tessék kérni. Ó és Sapinak hívnak a nevem sem viccből van. 

 
Kiemelt tartalom

Avagy igyekszem 2 hetente kiválasztani egy oldalt alaposan megindokolni hogy miért pont ős és 2 hétig itt fog díszelegni. Az egyediséget veszem figyelembe.

Jelenlegi kedvenc: 

Kiválasztottam az első kedvencemet. Egy fantasztikus blog, Fanni a szerkesztő fantasztikusan ír mindenről, legyen szó ajánlóról kritikáról vagy egy személyes posztról egyszerűen mindent jó olvasni amit megír. Szépen fogalmaz, és nagyon bőbeszédű. Egyedi írásokat olvashattok és egy egyszerű ám nagyon szép design-be gyönyörködhettek. Én mindenkinek ajánlanám, szerintem egyike a gp legkiemelkedőbb blogjainak!

Akik eddig kint voltak
(csere:  Júninus 12.)

 
Kritikák

Az odlal jelenleg nem foglalkozik kritikák adásával, de eldöntöttem veszem a bátorságot és kigyűjtögetem azokat akik foglalkoznak ezzel. Ha úgyérzed hogy te is ide tartozol csak írd megy a csetbe és máris felkerülsz a kicsiny listámra. Folyamatosan bővül!

A listát itt találod

 
Csere-Bere

Elit, top mindegy mi, nálam egyre megy. Én is kérek te is kérhetsz, mindenki névvel kerül ki. Nem vagyok nagyon válogatós :D Ó és mielőtt leveszel vagy költözöl vagy bezársz léci tedd meg hogy szólsz :) A cseréimhez gyakran benézek náluk különös képen fogom figyelni a változásokat ha nem is adok magamról mindig életjelet, de ott leszek. 

mythos~ ## nita ## A ## charity ## fruzsi. ## Muffcho
## amy ## Kacsa ## Amy Black ## Laine Becca ##
Abigel ## Kristin ## 0BEY ## Rolika ## Zarite ## Orsii. 
## Rienn

 
Információk

Nevem: Sapi
Téma: webes-híres cuccmó
Szolgáltató: a nagyságos géportál
Design: Saját, ketűűű hű mi az hogy ketúú? 

Az oldal nem áll kapcsolatban.. akarom mondani nem vállalok feleősséget a véleményemért.  Én csak arról mondok vélemény amit mutatsz magadból a világnak. Az hogy én hogy gondolom nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz, az a  fontos hogy neked hogy tetszik a munkád.

Az odlal célja nem az emberek lejáratása hanem az hogy esetlegesen mások is megismerhessék a munkádat vagy az oldaladat. A negatív kritika részemről teljesen építő jellengű! Léci te is tekintsd annak.

 
Olvasóközönség
Indulás: 2013-05-26
 
Címlapon

Nem az igazi de...

2013.06.08. 13:28, Sapi
3 nyitás és 3 csere

Bocsánat de csak így, hogy őszinte legyek a sok képcsinálás veszi el főleg az időt egy pár mondatos vélemény az kb 2 perc. A hírek lessacskán elvesztik az aktualitásukat ha nem rakom ki :D (és helyesírás ellenőrizve sincsenek szóval bocsánat)

Nyitások:
onlyteardrops.gportal.hu
Annie a napokban nyitotta meg a blogját, ha jól látom a nyitás óta már egy design cserére is sor került. A kinézet sötét de nagyon szépen feldobja ez a sok szín. Annyit megkérdeznék, hogy az oldal maga szándékosan takarja ki a kis oldalhátteret a kis kék köröcskét? Mert a fele nem látszik. A bejegyzések tartalmasak, szépen írsz és maga a szerelmei négyszög sem unalmas téma. A bemutatkozás tökéletsen rendben. Én sok sikert kívánok a bloghoz :D
passiondream.gportal.hu
Riley 6.-án nyitotta meg a blogos lapját. Hát a kinézet megmondom őszintén blogon sosem láttam ilyet, szóval eléggé szokatlan. Az elredezés nem rosz, viszont a grafika nem tetszik semmi extre nincs benne mintha egy sztáros fejlécről le eltt volna vágva a sztár. A bemutatkozó szövegek pedig.. hát kicsit idegesítő hogy merőben más betűtípus mint a bejegyzés. A bemutatkozás köszöntés teljesen jó, és az első üdv itt vagyok újra nyitva bejegyzés is rendben van. A kinézet bár nem nyerte el a tetszésemet és tartalomból se látok sokat (szinte semmi még) de sok sikert hozzá, 2 hónapja még aktívan blogoltál ha jól értettem.
horrormovies.gportal.hu
Maya és ha jól látom ketten vannak, Örkényi nyitotta meg nemrégiben a horrorfilmekkel foglalkozó lapját. A képváltós filmplakátos ötlet a két oldalt tetszik tényleg passzol egy ilyen oldalhoz. A kék színek is nagyon jók. Bár a modulfejléceken az árnyék kicsit majdnem olvashatatlanságis túl van erőltetve, szerintem ott vegyetek kicsit vissza. Frissből már van egy pár és tartalom is van. Annyit mondanék hogy pl a fűrész egy elég régi film, van fent kb mindenhol jó minőségben online, mégis rakhatnátok oda egy linket hogy ha valaki netán a ti oldalatok miatt kedvet kap hozzá megnézhesse. Sok sikert az odlalhoz én speciel imádom a horrorfilmeket, majd még betérek :D


Design csere:
tonystark.gportal.hu
Zsuzsi is design-t cserélt a Tony Stark-os oldalán. Nos én már ezt a dizicserét korábban kivadáztam mielőtt be lett küldve a hír node, egy kis véleményt is mondok már :) A felécen levő betűtípus bár nagyon szép de üdvözlőszövegnek olvashatatlan. A képnek van hatása a fejlécen és színvilágilag az oldalt is hozzá kódoltad. Az agyonárnyékolt címeken és modulcímeken kívül (mert az tényleg szörnyű) olvasható az oldal és van egy ütős összképe.
3msc.gportal.hu
Caitlin is dizit cserélt a 3 méterrel a felhők fölött filmmel foglalkozó odlalán. Én személy szerint nagyon szeretem a zöldet, és a tetszik hogy az oldal úgymond két színű. A fejléc a maga kis egyszerűségével nagyon szép és a kódolás is a színvilágában maradt. Nekem tetszik, egyedi elemek vannaka kódolásban, tetszik ahogy képeket megoldottad és a gigantikus padding-nak is van hatása.
csakmaya.gportal.hu
Maya is nemrég cserélte le a régi kinézetet a személyes oldalán. Egyszerű, a te esetdben már megszoktam a kis betűket és tetszik az alap rózsaszínes színük is.  Bár megkérnélek hogy léci léci léci oylan szép hosszű bejegyzéseid vannak és annyira bugyután néz ki hogy balra van zárva. Másik problémám a dőltekkel lenne, egy kis távolságot rakj a karakterek közé mert olvashatatlan. Amúgy ezzel a nagyon mindent a menüben megoldással sem vagyok megbarátkozva, így a látogatóid 60%-ának elmegy a kedve attól hogy pár kedves szót mondjon a chat-be az oldalról.

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre