Üdvözöllek!

Mert az ilyen oldalakból sosem elég. Szóval, üdvözöllek titeket a Gp egy olyan sarkában ahol ahol információkat szerezhettek a mi kis világunkban folyó kis eseményekről. Lesznek friss hírek, zárások, nyitások design cserék és botrányok. De vadászok az egyedi véleményekre oldalakra is. És bevallom olykor-olykor még embereket is célkeresztbe fogok venni. Nem, nem készülök újság írának, de most az leszek egy kemény levakarhatatlan kis zugfirkász. Szóval üdv!

; Főoldal
; Belépés

 
Postafiók

Nem azt mondom hogy ülök a fenekemen és várom a mail-eket, kegyetleül járom az oldalakat és figyelek merre miféle változás. Elég időt töltök itt hogy feltűnjenek dolgok. Bár a ti segítségeteket is nagyon megköszönném, ha esetleg elkerülöd a figyelmemet vagy valami megosztani valód van nagyvilággal (nem csak csere meg ilyenek) akkor töltsd ki ezen kis űrlapot.

Híred:

Fontos! Akiket én keresgélek csak úgy szorgalomból azok csak képet kapnak és egy mondatot, aki kér egy kisebb kritikát is kap.

 
Css suli

Nem lehet nem észrevenni hogy a szerkesztők nagy százaléka nem konyít a CSS kódokhoz, ezért készítem ezt a cikksorozatot amiben segítek felépíteni szépen apránként egy Css kódot. Később, az alapok letudása után igyekszem minden apró fortélyt és díszítést megmutatni az embereknek, ötleteket miként tedd a kódod egyedivé!

1. lecke: Hogyan vágjak bele?
2. lecke: Szabjuk GP-re!

 
Olvasói vélemények

Csinálj amit akarsz, nem törlöm nem bannollak, csak téged minősít ha trágárkodsz. Csere van tessék kérni. Ó és Sapinak hívnak a nevem sem viccből van. 

 
Kiemelt tartalom

Avagy igyekszem 2 hetente kiválasztani egy oldalt alaposan megindokolni hogy miért pont ős és 2 hétig itt fog díszelegni. Az egyediséget veszem figyelembe.

Jelenlegi kedvenc: 

Kiválasztottam az első kedvencemet. Egy fantasztikus blog, Fanni a szerkesztő fantasztikusan ír mindenről, legyen szó ajánlóról kritikáról vagy egy személyes posztról egyszerűen mindent jó olvasni amit megír. Szépen fogalmaz, és nagyon bőbeszédű. Egyedi írásokat olvashattok és egy egyszerű ám nagyon szép design-be gyönyörködhettek. Én mindenkinek ajánlanám, szerintem egyike a gp legkiemelkedőbb blogjainak!

Akik eddig kint voltak
(csere:  Júninus 12.)

 
Kritikák

Az odlal jelenleg nem foglalkozik kritikák adásával, de eldöntöttem veszem a bátorságot és kigyűjtögetem azokat akik foglalkoznak ezzel. Ha úgyérzed hogy te is ide tartozol csak írd megy a csetbe és máris felkerülsz a kicsiny listámra. Folyamatosan bővül!

A listát itt találod

 
Csere-Bere

Elit, top mindegy mi, nálam egyre megy. Én is kérek te is kérhetsz, mindenki névvel kerül ki. Nem vagyok nagyon válogatós :D Ó és mielőtt leveszel vagy költözöl vagy bezársz léci tedd meg hogy szólsz :) A cseréimhez gyakran benézek náluk különös képen fogom figyelni a változásokat ha nem is adok magamról mindig életjelet, de ott leszek. 

mythos~ ## nita ## A ## charity ## fruzsi. ## Muffcho
## amy ## Kacsa ## Amy Black ## Laine Becca ##
Abigel ## Kristin ## 0BEY ## Rolika ## Zarite ## Orsii. 
## Rienn

 
Információk

Nevem: Sapi
Téma: webes-híres cuccmó
Szolgáltató: a nagyságos géportál
Design: Saját, ketűűű hű mi az hogy ketúú? 

Az oldal nem áll kapcsolatban.. akarom mondani nem vállalok feleősséget a véleményemért.  Én csak arról mondok vélemény amit mutatsz magadból a világnak. Az hogy én hogy gondolom nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz, az a  fontos hogy neked hogy tetszik a munkád.

Az odlal célja nem az emberek lejáratása hanem az hogy esetlegesen mások is megismerhessék a munkádat vagy az oldaladat. A negatív kritika részemről teljesen építő jellengű! Léci te is tekintsd annak.

 
Olvasóközönség
Indulás: 2013-05-26
 
Címlapon

Imperfection

2013.06.03. 19:44, Sapi
most csak 4 nyitás


Orsii is a napokban nyitotta meg a kritikákkal foglalkozó oldalát a design egyszerű szépek a színei amit gyönyörűen ki is használtál kódolásnál. A színek teljesen rendben vannak minden olvasható annyi még (és ez nagyon fontos) használj mindig sorkizártat, tartalmi szövegnél bejegyzéseknél hosszabb szövegeknél, a balra zárt egyszerűen idétlenül néz ki.  A kritikák rendben vannak, talán lehetnél egy kicsit bőbeszédűbb az oldalkritikák terén. Az albumkritika jó lett, és gondolom ilyesmik lesznek majd a film és könyv kritikák is.
Végezetül, sok sikert az oldalhoz ilyen oldalra mindig szükség van. 

Aria ma nyitotta meg személyes oldalát. A témát még megspékelte egy kis grafikával is, szó szerint ikonokat is fog gyártani. A kinézet egyszerű gyönyörű kódolás szép színek és szépen összhangban vannak, a fejlécen az effekt tényleg nagyon szép, annyi hogy talán túlságosan is van homályosítva, alig ismerem fel hogy ki az akit ábrázol. Viszont a fényfoltok, zseniálisak. A bemutatkozás teljesen rendben van, bejegyzések, hát még csak a köszöntő volt meg de az is okés.
Végezetül, jól néz ki az oldal sok sikert hozzá tartalom szempontjából is.

Larewen (ha jól látom a  tervezett idő előtt) kinyitotta filmes oldalát. A design egységes narancssárgás, egyszerű grafika szép kódolás és minden szépen áttekinthető. Frissítés még nincs de így is jelentős tartalma van az oldalnak a régebbi kritikáknak köszönhetően. A kritikák rövidek és érhetőek, őszintén szólva nem bírom ha egy kritika oldalnyi hosszú ez így pont jó. Interjúk galéria és sok sok archívum tényleg már csak a  frissítés hiányzik erről az oldalról és tényleg minden tökéletes lesz.
Végül: Sok sikert kívánok a továbbiakban jönnek majd a frissek és minden tökéletes lesz :D

Saerin is néhány napja nyitotta meg személyes oldalát. Nem kertelek megmondom, így első ránézésre azt gondoltam IMÁDOM csupa nagy betűvel, csodás vicces vidám egyszerű design. Jobban megnézve még mindig csodás csak léci léci léci léci *sokmillió léci* szedd le az árnyékolást a kiemelésekről mert idiótán néz ki és még zavaró is. De mint mondtam csodás az összhatás. A bejegyzéseid bőbeszédűek, és megint csak egy animéssel akadtam össze szóval van egy egyedi animés írásmódod.
Végül, sok sikert kívánok az oldalhoz tényleg már most nagyon jó :D

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre