Üdvözöllek!

Mert az ilyen oldalakból sosem elég. Szóval, üdvözöllek titeket a Gp egy olyan sarkában ahol ahol információkat szerezhettek a mi kis világunkban folyó kis eseményekről. Lesznek friss hírek, zárások, nyitások design cserék és botrányok. De vadászok az egyedi véleményekre oldalakra is. És bevallom olykor-olykor még embereket is célkeresztbe fogok venni. Nem, nem készülök újság írának, de most az leszek egy kemény levakarhatatlan kis zugfirkász. Szóval üdv!

; Főoldal
; Belépés

 
Postafiók

Nem azt mondom hogy ülök a fenekemen és várom a mail-eket, kegyetleül járom az oldalakat és figyelek merre miféle változás. Elég időt töltök itt hogy feltűnjenek dolgok. Bár a ti segítségeteket is nagyon megköszönném, ha esetleg elkerülöd a figyelmemet vagy valami megosztani valód van nagyvilággal (nem csak csere meg ilyenek) akkor töltsd ki ezen kis űrlapot.

Híred:

Fontos! Akiket én keresgélek csak úgy szorgalomból azok csak képet kapnak és egy mondatot, aki kér egy kisebb kritikát is kap.

 
Css suli

Nem lehet nem észrevenni hogy a szerkesztők nagy százaléka nem konyít a CSS kódokhoz, ezért készítem ezt a cikksorozatot amiben segítek felépíteni szépen apránként egy Css kódot. Később, az alapok letudása után igyekszem minden apró fortélyt és díszítést megmutatni az embereknek, ötleteket miként tedd a kódod egyedivé!

1. lecke: Hogyan vágjak bele?
2. lecke: Szabjuk GP-re!

 
Olvasói vélemények

Csinálj amit akarsz, nem törlöm nem bannollak, csak téged minősít ha trágárkodsz. Csere van tessék kérni. Ó és Sapinak hívnak a nevem sem viccből van. 

 
Kiemelt tartalom

Avagy igyekszem 2 hetente kiválasztani egy oldalt alaposan megindokolni hogy miért pont ős és 2 hétig itt fog díszelegni. Az egyediséget veszem figyelembe.

Jelenlegi kedvenc: 

Kiválasztottam az első kedvencemet. Egy fantasztikus blog, Fanni a szerkesztő fantasztikusan ír mindenről, legyen szó ajánlóról kritikáról vagy egy személyes posztról egyszerűen mindent jó olvasni amit megír. Szépen fogalmaz, és nagyon bőbeszédű. Egyedi írásokat olvashattok és egy egyszerű ám nagyon szép design-be gyönyörködhettek. Én mindenkinek ajánlanám, szerintem egyike a gp legkiemelkedőbb blogjainak!

Akik eddig kint voltak
(csere:  Júninus 12.)

 
Kritikák

Az odlal jelenleg nem foglalkozik kritikák adásával, de eldöntöttem veszem a bátorságot és kigyűjtögetem azokat akik foglalkoznak ezzel. Ha úgyérzed hogy te is ide tartozol csak írd megy a csetbe és máris felkerülsz a kicsiny listámra. Folyamatosan bővül!

A listát itt találod

 
Csere-Bere

Elit, top mindegy mi, nálam egyre megy. Én is kérek te is kérhetsz, mindenki névvel kerül ki. Nem vagyok nagyon válogatós :D Ó és mielőtt leveszel vagy költözöl vagy bezársz léci tedd meg hogy szólsz :) A cseréimhez gyakran benézek náluk különös képen fogom figyelni a változásokat ha nem is adok magamról mindig életjelet, de ott leszek. 

mythos~ ## nita ## A ## charity ## fruzsi. ## Muffcho
## amy ## Kacsa ## Amy Black ## Laine Becca ##
Abigel ## Kristin ## 0BEY ## Rolika ## Zarite ## Orsii. 
## Rienn

 
Információk

Nevem: Sapi
Téma: webes-híres cuccmó
Szolgáltató: a nagyságos géportál
Design: Saját, ketűűű hű mi az hogy ketúú? 

Az oldal nem áll kapcsolatban.. akarom mondani nem vállalok feleősséget a véleményemért.  Én csak arról mondok vélemény amit mutatsz magadból a világnak. Az hogy én hogy gondolom nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz, az a  fontos hogy neked hogy tetszik a munkád.

Az odlal célja nem az emberek lejáratása hanem az hogy esetlegesen mások is megismerhessék a munkádat vagy az oldaladat. A negatív kritika részemről teljesen építő jellengű! Léci te is tekintsd annak.

 
Olvasóközönség
Indulás: 2013-05-26
 
Címlapon

Hey Lucy, I remember your name

2013.05.29. 17:33, Sapi
3 nyitás és egy design csere + egy kritika féle


Mia 29.-én tért vissza egy hosszú szünet után a szerkesztéshez. Rajongói oldala Selena Gomezzel foglalkozik. A kinézet egyszerű, gyönyörű képeket használtál fel, és a css színei is Selena ruhájához vannak igazítva. A modulfejléc jól néz ki az alap szöveg olvasható a kiemelések is teljesen rendben vannak, linkek meg úgy minden.Tartalom van szép számmal, nem egy frissen nyitott oldalról beszélünk ;) Frissítés még csak egyszer volt de a jövőben remélem még sok ilyenre számíthatunk.
Végezetül: Remélem nem hagyod itt az odlalt ismét hosszú időre, sok sikert és jó szerkesztést :)


Amber nem rég nyitotta meg blogos lapját. Én szépen ki is pakoltam de kérte a kritikámat tehát hozzá toldom. Ez a narancsos szín és a sötétkék nagyon szépen megy egymáshoz. Az animált kép is nagyon jó, nem annyira zavaró hogy ott villódzik pont tökéletes. Az oldal olvasható a kiemelések linkek teljesen jók. Annyi hogy próbálkozz meg azzal hogy egységesíted az elite képeket ugyanis picit zavaró hogy ennyire különböző méretűek és formájúak, ha nagyon sok cseréd lesz de ha mondjuk minimum 3 sor is.. agyon csúnya lesz.  Ó elnézést Amber.. milyen Amber, bocsánat Géza bácsi:D A bemutatkozásod elég frappáns.  Bejegyzésekből még nincs túl sok, az osztálytársas írásod az tényleg jó , a cigánykodós tesztednek pedig történetesen tudom ki volt a megalkotója, és hidd el nem annak indult(de ez részlet kérdés) még írás szempontjából nem tudok  nagyon semmit mondani.
Végezetül, én sok sikert kívánok az oldalhoz remélem örömödet leled benne.




Új design (félig)

2013.05.28. 23:00, Sapi
+ 2 nyitás és egy csere

Nos elkészült az oldal majdnem teljesen 2. kinézete, még tervezek oldalra rendes modulokat kis képeket és még apróbb kiegészítőket de a grafikával és a kódolással készen vagyok. Szerintem egész kis kellemes lett, részemről akár jópár hétig is maradhatna.. de majd meglátjuk mit hoz a holnap:)



Transit of Venus

2013.05.28. 16:14, Sapi
2 csere 3 nyitás és egy költözés


Ditti tegnap nyitotta meg az személyes oldalát. A háttér egyszerű de szép, a modulok stílusa is nagyon egyszerű de jól néz ki. A bejegyzések címével van egy kis problémám, gyönyörű az a betűtípus kicsit nagyobba, vagy erősebb színnel, tényleg halvány. Sőt az egész kódolásra azt mondanám hogy halvány. Az erős fekete háttérhez képest nagyon eltörpül az egész. Az alap betű szürkéje.. és még annyi hogy fogalmam sincs honnan szedted a kiemelések színei mert úgy néz ki mintha csak a hasadra ütöttél volna úgy dobtad őket. Bár ezek nem akkora hibák csak vele hogy a csorbult szépérzékemet zavarják. Az oldal amúgy minden pontjában olvasható (de azért a sötét betűszínt gondold át) És persze van a kis megcsinálni való listád ott valahogy csináld úgy a dolgokat hogy a pipás kis kép ugyan akkora legyen mint a nem pipásmert így kissé viccesen néz ki.
Blogos oldalról beszélünk van egy kis bemutatkozó/köszöntő szöveged ami teljesen rendben van. A bejegyzéseid még eléggé vegyesek volt rendes napi beszámolós kissé komolyabb és persze az értelmetlen kép pakolósdi is. Mint egy blog.
Végezetül: Én sok szerencsét kívánok neked és remélem az oldal megadja majd neked mindazt amit vársz tőle.


Natália is nemrégiben nyitotta meg a The Originals-al foglalkozó oldalát. A nyitó dizi összhatása egyszerű de igazán ütős. Bár a képeffektet nem tartom a jó ötletnek mert a szemek terén érdekesen jött ki az egész, de az egész kódolás hozzá nagyon passzol. De sajnos itt is van pár dolog, a betű nagyon apró.. nagyobb betű jobban olvasható és többnek látszik:D Minden mellett szól. És a sárga kiemelések, megmondom őszintén azt kissé túlzásnak tartom, ugyan ez a helyzet a csetben is nagyon hasonló a háttér és a szöveg sárgája. A menük gyönyörűen lettek megcsinálva komolyan. Már tájékozódtam a sorozattal kapcsolatban de szerintem még teljesen felesleges nézettség modult csinálni.. És az üres rá kattintok és tartalom modulok sem a legjobbak, nagyon rossz tud lenni hogy az ember izgatottan rákattint és semmi, vagy írd oda hogy még nincs vagy ne is linkeld be.  Sok még a zsákutca de bízom benne hogy az idő előrehaladtával és a sorozat elindulásával jócskán fel lesz töltve minden.
Végezetül: Sok sikert kívánok az oldalhoz biztos vagyok benne hogy nagy sikere lesz, már mosta  sorozat előtt is.





Ha ölelnél barátot..

2013.05.27. 16:53, Sapi
4 nyitás és egy design csere


Duracell pár napja nyitotta ki az oldalát. Ő maga inspirációs témába sorolta. Először és hatalmas puszi azért mert nincsenek végtelenségig tekerhető képsorok a főoldalon. Az első nem bemutatkozó bejegyzés is nagyon elnyerte a tetszésemet, szépen leírta hogy miért  hogyan szerette meg Diane-t. A bemutatkozás is igazán sokatmondó, szépen van felépítve és persze nyíltan az animációs filmek mellé áll amit manapság a nagy többség inkább tagad mert gyerekesnek talál. (Szerintem ez hülyeség). A nyitó design-ről pedig, a háttér csodaszép, gyönyörű ez a textúra , a kis képek oldalt és a fejléc is nagyon szép. Van összhangja. A kódolás is nagyon szép talán annyi hogy a dőlt túl világos.
Végezetül: Szerintem tartalmilag és kinézetileg is teljesen rendben van, csak így tovább.

Katie is 23-én nyitotta meg a rajongói oldalát, a téma nem más mint a The Originals. A nyitó design egyszerű szép a fejlécen az effekt, és a kódolás is passzol hozzá. A modulfejlécen a szöveg viszont túl halvány, még annak kicsit ki kéne tűnnie. És még ami számomra furcsa hogy az oldal modulok majdnem olyan (ha nem ugyan olyan vastagok) mint a középső modul. Mindenképpen a középsőnek kell dominálni. A nagy széles oldal moduloktól, és a benne lévő nagy képektől kicsit háttérbe szorul a fő tartalmi rész. Tartalom szempontjából, nos érdekes lehet egy olyan sorozat rajongói lapját létrehozni ami még csak készül, de van benne izgalom, kik alakítják a karaktereket? Igen érdekes kérdések és rendre meg is válaszolgatod őket. Igazán egyedi élmény lehet ilyen témában oldalt vezetni. Frissek is vannak bőven és az alap információk a sorozattal és a színészekkel kapcsolatban is fent vannak.
Érzem hogy már a maga a téma is eléggé felkapott, a TVD testvér sorozatáról van szó szóval sikere lesz az oldalnak :D




Jó akkor csináljuk másképp:)

2013.05.26. 20:51, Sapi

Szóval öhm.. én csak örülnék az ilyen random kritikáknak de tudjátok mit? Oké okéoké akiket én vadászok azokhoz semmi szöveg kapnak egy képet és cső esetleg egy mondatot. A mondandómat pedig megtartom magannak. Hurrá! Akik meg kérik azokról írok véleményt. 
Én tényleg csak segíteni akartam..
A szia szép a dizid tárgyilagos bemásolt vackok csak az egóját növelik az embernek, oké nem mondom hogy nem jó érzés amikor elismerik a munkád, de én senkit nem szarozok le senkinek nem járatom le a munkáját, mindenki oldala szép és jó az alapvetű formai hibákra próbálok rávilágítani azon célból hogy a szerkesztő vagy más tanuljon belőle. 

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak